Mijn informatie aanvraag (0)

Team

Het team van Schoolworkshops

Zowel op kantoor als uitvoerend werken wij van Schoolworkshops met een vast enthousiast team. Tijdens elke school activiteit en elk school project gaan wij met passie op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk. Elke school activiteit wordt verzorgd door een intern opgeleide workshopdocent vanuit ons vaste ckv team.

Een goede danser is nog geen goede dansdocent. Ons team bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven en die het belangrijk vinden om leerlingen te inspireren, te motiveren en te activeren. Ons doel, tijdens elke school activiteit en elk school activiteiten, is altijd om ervoor te zorgen dat elke leerling er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is. Wanneer een activiteit leuk is gaat het leerproces vervolgens vanzelf!

In de markt staat Schoolworkshops te boek als een betrouwbaar bedrijf. Vanaf het eerste contact reageren wij snel, zijn wij duidelijk, denken wij mee en komen we onze beloftes na. Bij onze school projecten is er tevens altijd een vast aanspreekpunt aanwezig die de ckv dag coördineert.

Interactie, passie, energie en diepgang staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om leerlingen binnen het voortgezet onderwijs door middel van onze school activiteiten en school projecten te enthousiasmeren, te stimuleren en te activeren.