Mijn informatie aanvraag (0)

Extra

Schoolworkshops maakt het mogelijk om het gewenste school project of de gewenste school activiteiten een extra dimensie te geven door middel van de volgende uitbreidingsmogelijkheden:

Demonstratie

Schoolworkshops geeft de mogelijkheid om de workshop(dag) een extra boost te geven door de workshopbegeleiders een leuke demonstratie te laten geven!

Dit werkt vaak zeer enthousiasmerend en motiverend en kan ingezet worden als opening en/of als afsluiting van de ckv activiteiten.

Lees verder

Engels sprekende begeleiding

Wanneer de groep bestaat uit leerlingen die geen Nederlands spreken kunnen alle school projecten en school activiteiten ook verzorgd worden in het engels bij Schoolworkshops!

Lees verder

Foto compilatie

Het is mogelijk om een professionele fotocompilatie te laten maken tijdens de school projecten en school activiteiten van Schoolworkshops.

Onze ervaren fotograaf legt tijdens deze ckv dag de leukste en mooiste momenten vast!

Aan de hand van de gemaakte foto's wordt er een aansprekende DVD gemaakt waarop alle foto's van deze ckv dag in hoge kwaliteit zullen worden geplaatst.

Lees verder

Thema

Schoolworkshops maakt het mogelijk om een thema te koppelen aan de school activiteiten of het school project. Thema's waarmee wij vaak gewerkt hebben binnen het middelbaar onderwijs zijn bijvoorbeeld pesten, discriminatie en gezondheid. Wij proberen ons volledig in het thema te verdiepen en in wat het gewenste doel van de activiteit is om zo tot de juiste invulling te komen!

Lees verder

CD opname

Schoolworkshops beschikt over zeer compacte mobiele studio’s waarmee we op locatie een geheel zang of rap nummer met de groep kunnen opnemen tijdens de school activiteit. Op deze manier werken de leerlingen ook echt daadwerkelijk aan een eindproduct. Het opgenomen nummer wordt direct na de workshop afgemixt en op cd gebrand!

Lees verder

Presentatie

Met de school activiteiten van Schoolworkshops is het mogelijk om toe te werken naar een eindpresentatie zodat de leerlingen tijdens een spetterende show kunnen laten zien wat ze geleerd en gemaakt hebben tijdens de school activiteiten!

Lees verder

Videoclip

Het is mogelijk om een school activiteit aan te vullen door er een professionele videoclip bij te laten maken.

Het is natuurlijk extra leuk om een videoclip te laten maken bij bijvoorbeeld de zelfde gemaakte rap of de aangeleerde dans!

Onze ervaren cameramensen van Schoolworkshops komen op locatie en leggen de leukste beelden vast tijdens de activiteit om er een prachtige videoclip van te kunnen maken!

Lees verder

Videoregistratie

Het is mogelijk om een professionele videoregistratie te laten maken tijdens de school projecten en school activiteiten van Schoolworkshops!

Onze ervaren cameramensen leggen de leukste en mooiste momenten vast in een spraakmakende moodfilm.

De school ontvangt uiteraard een dvd om zo nog na te kunnen geniet van de leuke ckv dag!

Lees verder

Op maat

Bij het ontwikkelen en het uitvoeren van een binnen schools programma op maat helpen wij van Schoolworkshops graag. Wij proberen ons volledig in de wensen van de school te verdiepen om zo tot de juiste invulling te komen.

Elke ckv dag heeft een doel. Wij creëren een uniek concept waarmee we op een verrassende manier proberen dit doel te bereiken!

Lees verder

Teamuitje docenten

Scholen die school activiteiten of een school project afnemen krijgen een speciale korting bij het boeken van een activiteiten voor een teamuitje of personeelsuitje. Scholen die school projecten of school activiteiten afnemen voor 250 leerlingen of meer krijgen maar liefst een korting van 50% op een activiteiten voor een teamuitje of personeelsuitje!

Lees verder